Uw gevels vakkundig gereinigd. Wij regelen het voor u.

12 jaar ervaring

Gunstige prijs kwaliteit verhouding

Top resultaat

Schoonmaak bespreken of een prijsindicatie?

Na het invullen van je gegevens nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Een offerte is geheel kosteloos & vrijblijvend!

We delen in geen enkel geval jouw gegevens met derden. 
Wat kun je van ons verwachten?
Heldere & complete prijsindicatie op maat.

Wij komen gratis en vrijblijvend langs om de prijs van de klus vast te stellen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en voorzien wij je van een heldere en complete prijsindicatie.

Flexibele of vaste tijden naar eigen wens.

Mocht je willen dat we op vaste tijden schoonmaken, dan doen we dat. Onze service is ook beschikbaar zonder contract.

Gewoon een schone werkplek.

Afspraken komen we na, we scheppen geen valse verwachtingen & communiceren helder de werkzaamheden die nodig zijn om de verwachting te kunnen waarmaken.

Wat zeggen onze klanten?

Sinds juli werken we samen met Agouty en we zijn echt heel tevreden. Ze werken keihard en zorgen echt dat wij niet hoeven om te kijken naar de schoonmaak. Al verschillende schoonmaakbedrijven geprobeerd in het verleden en tot nu toe het meest tevreden over Agouty (vooral over Driss onze schoonmaker!).

Kay L.
Helpling Netherlands

We hebben verschillende schoonmaakbedrijven vergeleken en Agouty kwam hier het best uit de bus. Geen extra kosten in het weekend, gewoon één duidelijke prijs per uur. Ze maken iedere dag schoon en wanneer er een keer iemand ziek is regelen ze direct vervanging. Goed bezig heren van Agouty! 

Anita W.
Moco Museum Amsterdam

Voor ons kantoor waren wij, na negatieve ervaringen met een aantal schoonmaakbedrijven, wat huiverig om met schoonmaakbedrijf Agouty in zee te gaan. Onze verwachtingen werden meer dan volledig waargemaakt. Hele aardige mensen, altijd voor overleg bereid, denken mee en het allerbelangrijkste het is weer perfect schoon.

Martin J.
Grand Johnson
Direct contact?