Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij staan voor je klaar.

Een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wij verzorgen al 12 jaar dagelijks en wekelijks schoonmaakwerkzaamheden in heel Amsterdam. Zowel voor kantoren als restaurants en fabrieken, wij kunnen met onze specialisatie bijna alle schoonmaakwerkzaamheden zelf invullen. Om deze reden hebben we verschillende klanten van klein tot groot. Deze klanten vragen om uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. De grote partners kiezen vaak voor structurele standaard schoonmaakwerkzaamheden die vaak op een dagelijkse basis plaatsvinden. Wij zijn echter een zeer flexibel schoonmaakbedrijf, die ook op flexibele basis aan de slag gaat. Zo hebben wij verschillende kleine klanten, die een of twee keer per week een schoonmaak nodig hebben. Ook werken wij veel voor klanten die hun woning verhuren via Airbnb. Dit vraagt echter om flexibele en snelle levering van schoonmaak.

 

Wil jij direct de mogelijkheden bespreken? Laat dan hier je gegevens achter >>

Alle schoonmaakdiensten die wij verzorgen in Amsterdam

Schoonmaakdiensten Amsterdam

Wij bieden verschillende schoonmaakdiensten aan in Amsterdam. Wij als schoonmaakbedrijf maken particulieren huizen schoon, maar grotendeels ook bedrijfsruimtes. We bieden de volgende schoonmaakdiensten aan bij particulieren en bedrijven:

  • Kantoorschoonmaak

  • Schoonmaken van keukens en sanitair

  • Glasbewassing

  • Gevelreiniging

  • Opleveringschoonmaak

  • Vloeronderhoud

  • Terrasreiniging

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan >>

Een schoonmaakbedrijf voor je kantoor in Amsterdam

Je kantoor laten schoonmaken door een schoonmaakbedrijf, maar weet je niet precies wat de kosten zijn en waar je op moet letten? Wij ontzorgen je graag. Alles is mogelijk. De kantoor schoonmaak kan plaats vinden op regelmatige basis, maar hoe vaak bepaal je volledig zelf. We hanteren geen ingewikkelde abonnementen of contracten en zijn super flexibel als dat gewenst is. We maken alles schoon wat nodig is en bepalen de duur op basis van je wensen. De exacte duur van de schoonmaak is afhankelijk van het oppervlak van het kantoor in Amsterdam, de gewenste frequentie en de gewenste schoonmaakdiensten. De eerste schoonmaak is vaak een grondige "null-schoonmaak" waarbij we zorgen dat we na de grondige schoonmaak alles zorgvuldig bij kunnen houden.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen en ontvang je graag een offerte? Vraag offerte aan >>

Direct een offerte of prijsindicatie? 

Dieptereiniging Sanitair in Amsterdam

Sanitairreinigng Amsterdam

Als schoonmaakbedrijf demonteren wij waar mogelijk de onderdelen van de wc potten en wastafels, zodat we alle hardnekkige en moeilijk bereikbare vuil kunnen verwijderen. We gebruiken voor de dieptereiniging speciale schoonmaakmiddelen. Met de hogedruk reinigen wij de muren en vloeren. De dagelijkse schoonmaak van het sanitair wordt na een periodieke dieptereiniging een stuk eenvoudiger. Dit specialisme zorgt ervoor dat ook de plekken waar niet dagelijks wordt schoongemaakt grondig gereinigd worden. Vet, vuil, stof en bacteriën blijven vaak achter in je dagelijks gebruikte keukenapparatuur. Voor optimale hygiëne is dagelijkse onderhoud is niet voldoende. Wij werken volgens de HACCP regelgeving.

Zoek je een schoonmaakbedrijf voor de reiniging van jouw sanitair? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan >>

Terrasreiniging in Amsterdam

Je kunt ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor het reinigen van de terrastegels. Met de hogedrukreiniger wordt het vuil met kracht van de tegels verwijderd. Jarenlange aangegroeide groene aanslag en vuil verdwijnt en de tegels krijgen hun originele kleur terug. Je terras ziet er weer als nieuw uit. Afhankelijk van het totale oppervlak, maar vaak zijn we ongeveer 1 dag bezig met het reinigen van terrassen in Amsterdam. Veelvoorkomend vuil in Amsterdam: uitlaatgassen, duivenpoep en mos & begroeiing.

Jouw terras snel gereinigd? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan >>

Terrasreiniging Amsterdam

Gevelreiniging in Amsterdam

Gevelreiniging Amsterdam

De gevel bepaalt samen met het dak de uitstraling van een gebouw. Wij als schoonmaakbedrijf maken dan ook graag jouw gebouw schoon. Gevels worden in Amsterdam vaak beklad met graffiti en verf. Wij zijn ervaren in de schoonmaak van deze wanden. Hiernaast is het van belang gevels in goede staat te houden om de levensduur te garanderen. Agouty reinigt je gevels op een milieuvriendelijke manier en zorgt ervoor dat het gebouw er weer als nieuw uit ziet!

Wanden in Amsterdam direct gereinigd? Vraag dan een offerte aan >>

Glasbewassing in Amsterdam

Wij wassen je ramen van binnen en buiten. Wij maken gebruik van telescoop glasbewassing voor buiten. Dit is een veilig alternatief voor ladders of hoogwerkers en het is milieuvriendelijk. We maken gebruik van gefilterd water dat met een hoge druk op de ramen wordt besproeid. De vervuiling lost op en het oppervlak is streeploos schoon. Boven de 15 meter werken wij wel met een hoogwerker. Binnen wassen we ramen op de traditionele manier, met emmer en ladder. Hoe dan ook, jouw ramen worden echt goed schoon!

Zoek je een schoonmaakbedrijf die ook je ramen kan reinigen? Vul dan hier je gegevens in >>

Glasbewassing Amsterdam

Direct contact?