Onze diensten

Schoonmaak & onderhoud

Interieur en vloeronderhoud

Wij verzorgen al het dagelijks schoonmaakwerk voor uw bedrijfsruimte en interieur. Dit is immers de werkplek voor uw medewerkers en het visitekaartje voor uw relaties. Denkt u hierbij aan al het interieur, de deuren, radiatoren, luxaflex, de vloeren en plafonds, de trappenhuizen en het sanitair.

We lopen op locatie uw wensen met u door en maken duidelijke afspraken voor de dagelijkse en specialistische schoonmaak, frequentie en werkwijze. Wij adviseren u daar meteen bij. Wij werken onze schoonmakers persoonlijk in. Zij zijn vriendelijk en netjes. Tevens houden wij zelf regelmatig contact met u. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw kantoor wordt echt goed schoon!

HACCP Certificering

Wij hebben ruimschoots ervaring met de schoonmaak en onderhoud van industriële werkplaatsen, opslag en productieruimte en keukens. Wij maken werkbanken, machines/apparatuur, wanden en vloeren schoon volgens HACCP certificering. Wij maken goede afspraken, zodat u de schoonmaak met een gerust hart aan ons kan overlaten. Wij voeren het werk zelfstandig uit. U kunt op ons rekenen.

Bouwschoonmaak & oplevering

Wij verzorgen de dagelijkse & wekelijkse schoonmaak van de bouwunits. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het opruimen en afvoeren van bouwafval. Aan het einde van uw project zorgen ervoor wij dat u het bouwwerk nieuw en schoon kunt opleveren. Denkt u hierbij aan het verwijderen van kit- en verfresten van glas, vensterbank en kozijnen. Het aanvegen en stofzuigen van vloeren en het poetsen van de sanitaire ruimten.

Glasbewassing

Wij wassen uw ramen van binnen en buiten. Wij maken gebruik van telescoop glasbewassing voor buiten. Dit is een veilig alternatief voor ladders of hoogwerkers en het is milieuvriendelijk. We maken gebruik van gefilterd water dat met een hoge druk op de ramen wordt besproeid. De vervuiling lost op en het oppervlak is streeploos schoon. Boven de 15 meter werken wij wel met een hoogwerker. Binnen wassen we ramen op de traditionele manier, met emmer en ladder. Hoe dan ook, uw ramen worden echt goed schoon!

Onze unieke Bakfiets-dienst

Uniek in Amsterdam

Wegens de grote groei van onze klantenkring in de binnenstad hebben wij gekozen om onze klanten met de bakfiets te bezoeken. Uniek in Schoonmaakland! Met de bakfiets schoonmaken in de binnenstad!

We mogen dan ook trots zeggen: We hebben een primeur!

Daarnaast is het milieuvriendelijk, vinden we MVO belangrijk en houden we onze werknemers lekker sportief wat natuurlijk vertaald wordt naar energieke medewerkers!

Wat zijn uw voordelen?

Ons bakfiets schoonmaakconcept heeft dan ook alleen maar voordelen voor u:

  • Geen eigen schoonmaakmateriaal en producten nodig
  • Geen opslag nodig voor schoonmaakmateriaal
  • 7 dagen in de week inzetbaar ( zowel overdag als in de avond )
  • Geen voorrijkosten en toeslagen
  • Zeer betaalbaar!

Download hier de Flyer van deze unieke dienst.

Behoefte aan meer specialistische reiniging? De diepte in, gevel of terras? Bekijk onze mogelijkheden hierin!